Ben jij die zelfbewuste vrouw en denk je aan het einde van de dag vaak 'alweer een dag voorbij' en heb je niet genoeg tijd en energie voor alles wat je wilde doen?

Heb jij het gevoel dat je alle ballen in de lucht moet houden? Plof je 's avonds moe en uitgeput op de bank? Ben je aan het overleven i.p.v. aan het leven? Sta je op met het gevoel 'hoe kom ik deze dag door'? Waar je ook staat in je ontwikkeling, deze workshop helpt je om de balans in je leven op te maken, te kunnen zien waar je nu staat en stappen nemen in de goede richting om steeds meer jezelf te zijn. 

 

Na deze workshop kan je:

- de regie terugpakken over je leven 

- keuzes maken vanuit wat jij belangrijk vindt

- dichtbij jezelf en je gevoel blijven

- inzicht krijgen in je belemmerende overtuigingen 

- helderheid hebben in je doelen en daarmee aan de slag gaan

 

We maken de weg vrij om je doelen te bereiken. Thuis kun je daarna fijn verder met alles wat je deze dag geleerd en ervaren hebt.

 

Deze workshop zal een dag zijn waarin jij even me-time ervaart, contact hebt met gelijkgestemden en je deze dag kunt richten op jouw persoonlijke groei. Je krijgt inzichten, waarmee je op deze dag al een mooie sprong maakt in je ontwikkeling.

We hebben plek voor een fijne, kleine groep van max 4 tot 6 personen, dus zet die datum in je agenda en laat ons weten of je erbij wilt zijn. 

 

Datum: 9 juni van 10.00 tot 16.00 uur

 

Locatie: Groenewoud 22 in Uden

 

Kosten zijn normaal 157 euro, maar omdat dit de primeur is, vragen we nu maar 127 euro. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb