Hallo! Ik ben Hanneke Verkuijlen en ben getrouwd met Niels. Samen hebben we twee dochters Ninte (2011) en Bente (2014). 

 

Een aantal jaar geleden liep ik er tegen aan dat ik te veel bezig was met overleven en niet meer echt kon genieten. Ik was veel moe en had weinig energie. Ik had geen overzicht meer. De balans tussen werk en thuis was ver te zoeken. Alles stond in teken van mijn kinderen en ik was mezelf kwijt geraakt. Ik was vergeten wat ik leuk vond. Waar ik echt blij van werd. Toen mijn jongste dochter naar de basisschool ging dacht ik 'nu komt mijn tijd'. Ik wilde het anders gaan doen!

Ik heb verschillende opleidingen en cursussen gevolgd. En nu kan ik zeggen dat ik weer weet waar ik echt blij van word en de rust ervaar waar ik al lang naar verlangde. Ik heb veel meer energie en maak bewuste keuzes die mij een goed gevoel geven.

 

In juni 2020 heb ik de opleiding NEI coach afgerond bij Jolanda Vleugel. Waar het begon met het idee om deze opleiding te volgen voor mezelf en mijn omgeving merkte ik dat ik steeds enthousiaster werd en ik dit met meer mensen wilde delen.

 

Sinds 2005 ben ik werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs. Op de Maashorstschool in Uden ga ik graag met kinderen in gesprek en op zoek naar de oorzaak en belemmerende overtuigingen van hun gedrag of gevoel. 

 

Ik ga ook graag met jou op zoek naar de oorzaak van je klachten. Welke belemmerende overtuigingen heb je? Wat heb je nodig om je vrij te voelen?

 

Voel je welkom!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb