'Balans in je leven (Wheel of life)'

Heb je het gevoel dat je alle ballen in de lucht moet houden? Ben je meer aan het overleven dan leven. Wil je meer balans in je leven? Meer energie en rust hebben?

Veel vrouwen houden zoveel ballen in de lucht dat ze door de bomen het bos niet meer zien. Op verschillende vlakken loopt het niet lekker. Ze rennen maar door.

Herken je jezelf hierin en wil je het nu anders gaan doen?  Dan is dit iets voor jou.

In deze workshop/cursus zitten de tools die mij geholpen hebben om de balans weer terug te krijgen in mijn leven, meer rust te ervaren en energie te hebben.

We gaan aan de slag met jouw levenswiel. Door hier naar te kijken zal er meer overzicht komen waardoor heel concreet gemaakt wordt waar je mee aan de slag mag gaan. 

Na de workshop/cursus
* ervaar je meer rust
* heb je meer energie
* is het leven overzichtelijker
* weet je wat je blij maakt
* heb je tools om te zorgen dat je leven in balans blijft

We werken in een groepje van maximaal 5 vrouwen. Je zal de kracht van de groep ervaren en er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

 

Dit wordt op 2 manieren aangeboden.

 

Workshop

 

Deze vindt plaats op 2 ochtenden. Je gaat aan de slag met je doelen, je krijgt veel inzichten en kunt meteen aan de slag. Na een paar weken komen we weer samen en kijken we wat er veranderd is en krijg je tools mee om blijvend balans in je leven te ervaren.


Data in overleg 


Van 9.30 uur tot ongeveer 12.30 uur

 

Kosten €125,-

 

Heb je liever een andere dag? Laat het me weten en dan kunnen we andere momenten plannen.

 

Cursus

 

De cursus bestaat uit 4 avonden van ongeveer 2 uur waarbij 2 weken tussen elke bijeenkomst zit. Doordat je vaker samen bent heb je iets meer een stok achter de deur om daadwerkelijk met je doelen aan de slag te gaan. In de cursus zal ook ruimte zijn voor een korte NEI sessie per persoon om belemmerende overtuigingen los te laten.

 

Data in overleg

 

Kosten €147,-

 

Aanmelden kan via het contactformulier.

 

 

 

Het is ook mogelijk om deze workshop/cursus individueel te volgen. Je betaalt dan 297,-